Priser Portrætter mv.

Portræt fotografering på lokation

Familie fotografering på lokation

ElkjaerFoto tilbyder professionel gravidfotografering. Kontakt ElkjaerFoto, hvis du mangler gravidfotografering. ElkjaerFoto tilbyder også familiefotografering, bryllup fotografering, konfirmationsfotografering, børne- og babyfotografering.

Gravid fotografering på lokation

Portræt fotografering på lokation

1395,-

Familie fotografering på lokation

I naturen eller et sted i selv holder af

1.595,-

Her får du en flot serie billeder af familien, børnene eller lign

Familie fotografering på lokation

Kirke, portrætserie & fest start (halv dag)

1.595,-

Her får du en flot serie stemningsbilleder fra kirken og festens to første timer samt flotte portrætter fra din udvalgte lokation

Gravid fotografering på lokation

1800,-

Billedgalleri

Kom i kontakt

Lidt om mig: Jeg hedder Lars Elkjær, bor i Varde og er en passioneret fotograf. Jeg holder meget af den personlige kontakt med folk. Derfor bliver der lagt rigtigt meget energi i bryllups – og konfirmationsfotografering.

Portræt fotografering: Fang øjeblikket med Elkjær Foto

Din personlighed, dit udtryk og dit væsen – intet fortæller historien bedre end et portrætfoto. Hos Elkjær Foto er vi specialister i portrætfotografering, hvad enten det er portræt af kvinder, mænd eller et charmerende portræt af barn eller børn. Med vores skarpe blik for detaljer og passion for fotografiet sikrer vi, at hvert enkelt portrætbillede bliver unikt og fanger essensen af den, der står foran linsen. Kontakt os for at høre mere om vores portrætfotografering priser, og lad os sammen skabe minder for livet.

Graviditetsfotografering: Fejr livets mirakel med billeder

Graviditeten er en magisk tid, hvor to bliver til tre, eller måske endda flere. Det er en tid fyldt med forventning, kærlighed og håb. Hos Elkjær Foto forstår vi betydningen af disse dyrebare øjeblikke, og vi er her for at fange dem for dig. Hvad enten du ønsker en solo gravid foto, et billede sammen med din partner eller et rørende øjeblik med søskende, er vi klar til at skabe minder, som du vil værne om for altid. Oplev magien i hvert enkelt graviditetsbillede med vores professionelle fotograf.

Familie fotografering: Skab varige minder sammen

Familien er noget af det mest dyrebare, vi har, og hvad er bedre end at forevige de kære stunder sammen? Elkjær Foto er eksperter i familie fotografering, hvor vi fanger jeres særlige bånd i skønne billeder. Uanset om det er en rolig eftermiddag i haven, en festlig fødselsdag eller en helt almindelig hverdag, gør vi det til et uforglemmeligt øjeblik. Få taget familie billeder, der vil bringe smil frem i mange år fremover.

Elkjær Foto: Din lokale fotograf i Jylland

Uanset hvor du befinder dig i Jylland, er Elkjær Foto altid inden for rækkevidde, klar til at forevige dine vigtige øjeblikke. Vi er stolte af at tilbyde vores fotograferingstjenester i en bred vifte af byer, fra Varde til Esbjerg, fra Ølgod til Bramming, og fra Skjern til Oksbøl. Ligeledes er vi aktive i Grindsted, Billund, Kolding, Tarm, Vejen, Rødding, Vejle og Ribe. Og for dem i Herning, Holstebro, Give, Brande, Gram, Fredericia, Haderslev og Ringkøbing, er vi også jeres lokale valg for portrætfotografering, familiefotografering og graviditetsfotografering. Kontakt os for at opleve, hvordan vi bringer professionel fotografering tættere på dig i Jylland og omegn.